åhfan.

2010-05-29 17:39:48
kategori: Allmänt   [2] kommentera
godmorgon bloggen!
har nyss vart ute och tagit min morgoncigg!
ska ock städa rummet nu för det ser ut som ett helvetet här.
och gissa mer vad jag ska göra...!?
jag ska snart dra oh göra iordning efter och ta massa bilder för tog bort alla bilder från datan igår för det var så mycket.
tyvärr kan jag ju inte göra något annat idag, vart sjuk sen måndags och det suger kuk trodde jag skulle bli frisk till helgen för det är fest idag hos markus. så det suger kuk men vi har bestämt att det kommer vara fest nästa helg med!
så det blir soft :)

ne men nu får jag allt börja här. Puss !




hittade en gammal bild från härifrån ni får nöja så länge.
har förstorat den dock och det förklarar varför den är suddig

FERHAT - Studerar till sjuksköterska http://ferhat.blogg.se/

För nästan en vecka sedan bestämde jag mig för att sluta blogga och vilket jag gjorde. Men alla läsare mailade och ville att jag ska fortsätta. SÅ efter sommaren ska jag börja blogga igen men undrar lite grejer. Du kanske har aldrig läst min blogg men skulle ändå vara tacksam om du kunde svara på ett par frågor :).



Jag har haft min blogg i 3 år och undrar om du tycker att jag skaffa en ny blogg eller fortsätta på den bloggen jag har? Sen så undrar jag om du har förslag på vad mer jag kan skriva om förutom det jag skriver om redan, d.v.s om min utbildning (sjuksköterska), ferhat kändis bilder, magic trick o.s.v.4 :)

2010-05-29 17:56:31
Anonym

Bli medlem på http://gratissajt.se/r/4118 och samla ihop poäng till presentkort, biobiljetter eller dvd-filmer! Just nu pågår en tävling där man kan vinna ett sex and the city-paket också!

2010-05-29 18:35:21



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:



Trackback
Tillbaka till startsidan


bloglovin